Fizică

Profesor Florea Manea

Despre Profesor

Profesor Florea Manea

Avem plăcerea de a îți oferi acest curs prezentat de domnul profesor Florea Manea. Vei descoperi în dânsul un profesor "old school", care îți va demonstra că Fizica nu este o materie frumoasă doar pentru că este "exactă", ci mai ales pentru că modul de rezolvare ordonat, clar, precis, dar bogat în explicații și frumos ilustrat îți poate conferi acea încredere necesară în propriile-ți forțe. Vei avea în față un dascăl ce a îndrumat zeci de generații de elevi, de la olimpiade locale, naționale și internaționale până la multe sesiuni de Bacalaureat și grele sesiuni de admintere la cele mai renumite facultăți de profil.


Vei mai beneficia si de ...

O serie de funcționalități care te vor ajuta să înțelegi mai bine materia și să îți gestionezi ușor materialele vizionate.

De ce te-ai abona

Pentru că îți oferim o platformă care corespunde nevoilor tale!

Materie actualizată
Materie actualizată

Lecții actualizate conform ultimei curicule pentru BAC. Materie grupată și sintetizată pentru o parcurgere și înțelegere facilă. Multe exerciții cu grade variate de dificultate.

Profesori cu experiență
Profesori cu experiență

Profesori titulari cu zeci de ani de experiență. Autori sau co-autori de culegeri de probleme. Îndrumători pentru elevi cu performanțe deosebite la olimpiadele locale și naționale.

Abordare prietenoasă
Abordare prietenoasă

Platformă concepută pentru a te sprijini în procesul de învățare. În continuă îmbunătățire, cu o interactivite excepțională, bazată pe experiența altor proiecte de educație online.

Abonamente accesibile
Abonamente accesibile

Abonamente flexibile, special concepute pentru toate categoriile de elevi, indiferent de condiția socială. Tot ce îți trebuie este o conexiune la internet și dorința de a studia.